Поживні та корисні властивості козячого сиру для жіночого здоров’я
Сир із козячого молока — це як природний антибіотик.
Чим відрізняється козячий сир від коров’ячого
Козячий сир відрізняється смаковими якостями від традиційного сиру. Крім того, він славиться низькою калорійністю. Його ще зараховують до “твердих йогуртів”, вважається, що у ньому вища концентрація молочнокислих бактерій. А через те, що ці бактерії хижі, то продукт стає природним антибіотиком.
Козячий сир славиться мінімальним вмістом лактози та інших аллергенних подразників у готовому продукті. Усе ферментується. Такий продукт особливо корисний для всіх алергіків на лактозу. Ліпіди — жири у сирі швидше і краще засвоюються.
У козячому сирі досить багато кальцію. Сир із козячого молока відрізняється за запахом, продукція більш ніжна. Пахне сир, як і всі сири, а смак у нього нижній.
Чому козячий сир такий корисний для жінки:
- Порція козячого сиру 50-100 г на день, допомагає зменшити біль у критичні дні;
- Знімає хворобливі та запальні явища сечостатевої системи;
- Пригнічує кандидоз за рахунок вмісту корисних бактерий;
- Вагітним і годуючим потрібно вводити в раціон, що повністю заповнює кальцій і сприяє правильному розвитку плода.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!