Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Про користь морквяного соку у боротьбі з раком розповіли лікарі
Моркв’яний сік часто додають в інші напої, так як він надає аромату, добре поєднується з багатьма фруктами та овочами. Крім смакових якостей, сік з моркви відомий тим, що може знижувати ризик багатьох небезпечних захворювань.
Морква містить антиоксиданти, які відіграють важливу роль у профілактиці онкологічних захворювань. Дослідження показують, що вживання морквяного соку знижує ризик раку шлунка на 26%.
Крім того, вчені припускають, що екстракти моркви провокують самознищення лейкозних клітин, запобігаючи утворенню раку крові, пише портал Medical News Today. Результати іншого дослідження показують, що моркв’яний сік знижує ризик рецидиву онкології серед жінок, які перенесли рак грудей.
Моркв’яний сік відомий підвищеним вмістом витамину C. вчені встановили зв’язок між споживанням цього витамину та розвитком хронічної обструктивної хвороби легенів (ХОЗЛ), прогресуючим захворюванням, що виникають через запальну реакцію тканин легенів. Крім того, дослідники стверджують, що люди з ХОЗЛ споживали значно менше речовин, що містяться в морквяному соку, такі як каротин, калій, витамин А та витамин С.
Джерело zhenskiy.kyiv.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!