Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Про найбільш корисний молочний продукт розповіла нутріциолог
Користь молочних та кисломолочних продуктів варто оцінювати з точки зору вмісту білка в їх складі. Така думка прозвучала від члена Національного товариства дієтологів та Європейської асоціації з вивчення ожиріння Ольги Деккер.
За словами експерта, найкориснішим вважається кисломолочний сир, оскільки у 100 г молочного продукту найбільше кількість білка.
Фахівчина відзначила, що при виборі сиру варто віддавати перевагу видам з жирністю 5%. Нутриціолог пояснила, що подібний вибір є оптимальним. У цьому випадку йдеться про некалорійний продукт. Однак на відміну від знежиреної версії, він містить потрібне кількість жирів, які відіграють важливу роль у побудові клітин організму.
Крім того, до топ-5 корисних молочних продуктів Деккер включила варенець, і кефір, а також натуральний йогурт та ряжанку. Молоко в цьому рейтингу зайняло останню сходинку-праворуч у тому, що деякі люди після певного періоду перестають засвоювати лактозу, пояснила нутриціолог.
Джерело news24.in.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!