Продукти, які не бажано вживати при ангіні

Вживання звичних продуктів може ускладнити стан здоров’я за наявності деяких захворювань. Зокрема йдеться про ангіну. Медики рекомендують на період лікування обмежити або зовсім відмовитися від вживання деяких продуктів, інформує sutura.org.ua

При ангіні у людини з’являється першіння та біль у горлі, утрудняється дихання та ковтання. Так само ангіна практично завжди супроводжується підвищенням температури та кашлем.

Для того, щоб виключити скупчення слизу в горлі та органах дихання, що найчастіше провокує розвиток запальних процесів, медики радять відмовитися від вживання молока та молочних продуктів.

Так само фахівці не радять при запаленні горла зловживати солодками. Доведено, що хвороботворні мікроби найбільше воліють для розмноження саме сладке середовище. Прекрасним засобом у цьому випадку стане мед.

На годину хвороби слід повністю відмовитися від вживання гострої, кислої, солоної та пряної продукції, щоб уникнути подразнення слизової оболонки горла, та не допустити розвитку набряку.

Лимон і чеснок цілком вживати теж не потрібно, краще покласти дольку лимона в теплий чай. Надто гаряче питво при запаленому горлі так само неприпустимо.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!