Продукти, які не дають позбутися від вугрів
Вчені вирішили з’ясувати, чому сладке, жирне та молочне псує шкіру.
Відповідь на цей запитання шукали французькі вчені. Вони провели дослідження, яке тривало понад десять років і охопило 25 тисяч осіб.
Люди з висипом вугрів дійсно вживають більше молока, шоколаду, сладостей та фастфуду, а також продуктів, що викликають оксидативний стрес та запалення. Це підвищує рівень цукру в крові, і потенційно впливає на виникнення вугрів. Підтвердилося, що ці продукти підвищують схильність до запалень та впливають на гормональний фон.
– Це дослідження потрібне для розуміння дерматологами впливу певних типів харчування на людину. Ці продукти можуть стати незалежним фактором появи вугрової висипки у деяких людей, – оцінила працю французьких учених Раджані Катта, спікер американської дерматологічної асоціації.
Лікарі готові застосовувати рекомендації європейських колег по лікуванню угрової висипки в залежності від дієти пацієнта, які стосуються як призначення препаратів, так і корекції раціону.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!