Даруємо знижку -10% по промокоду HALAT5
Продукти, які постачати на ноги твій імунітет
Цибуля, чеснок, лук-порей, лук-шалот, шніт-цибуля, лук-перо – всі вони мають протиракові, протизапальні та антиоксидантні властивості. Збільшення вживання сімейства лукових пов’язане зі зниженням ризику раку всіх типових локалізацій, інформує sutura.org.ua
Як і хрестоцвіті, лук та її сім’я містить сіркоорганічні сполуки, які вивільняються при подрібненні та пережовуванні. Під час цієї реакції утворюються сульфіди, які:
- Знешкоджують канцерогени
- Зменшують зростання ракових клітин
- Блокують інфекції
- Захищають від остеоартриту
Дослідження, проведене французькими експертами зі здорового харчування, показало, що люди, які їдять багато цибулі, хворіють на рак у 2 рази рідше, ніж ті, хто лук не любить.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!