Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Продукти-вбивці: що не потрібно їсти потенційним довгожителям
В результаті нового великого дослідження вчені прийшли до висновку, що найбільш шкідливими продуктами, які підвищують ризик ранньої смертності, є оброблені вуглеводи, передає sutura.org.ua Про це пишуть ЗМІ із посиланням на публікацію журналу The Lancet.
У ході свого нового проекту американські вчені проаналізували зв’язок між харчуванням та смертністю у 18 країнах світу. І дійшли однозначного висновку: до ранньої смерті призводить надмірна кількість вуглеводів. Причому йдеться про оброблені види вуглеводів, – саме вони і є “справжніми вбивцями”.
Зокрема, було встановлено: раціон, що містить занадто багато вуглеводів (77%), підвищує ризик передчасної смерті на понад четверту.
А ось що стосується жирів, то тут вчених чекав на сюрприз. Виявилося, що активне вживання жирів не підвищує, а знижує ймовірність передчасної смерті.
Автори проекту впевнені, що отримані ними відомості здатні перевернути існуючі уявлення про правильне харчування!
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!