Рекомендації правил харчування всесвітнього фонду, за допомогою яких можна значно знизити ризик виникнення раку

Головна / unsorted / Рекомендації правил харчування всесвітнього фонду, за допомогою яких можна значно знизити ризик виникнення раку

Ожиріння скоро замінити куріння як ризик раку номер один. Якщо ви не хочете піддавати собі небезпеку, прислухайтеся до рекомендацій щодо харчування “Всесвітнього фонду дослідження раку”.

Інформаційний пул — дані 51 мільйон осіб. На ньому засновані рекомендації з профілактики раку “Всесвітнього фонду досліджень раку (WCRF). Понад 40 учених, що працюють на міжнародному рівні, протягом п’яти років перетворили дані на рекомендації. Потенційна захисна функція також не пов’язана з ізольованими компонентами.

Правило харчування №1

Цільнозернові продукти, овочі, фрукти, бобові повинні стати основним компонентом щоденного раціону.

Правило харчування №2

Споживання фаст-фуду та оброблених продуктів, багатих жирами, сахаром чи крахмалем, слід скоротити. Вживайте менше готових страв, випічки, сладостей.

Правило харчування №3

Менше за червоне та оброблене м’ясо. Обмеження особливо важливе для ковбас.

Правило харчування №4

Скорочення сладких напоїв. Не тільки кола містить величезну гору цукру. Інші безалкогольні напої, смузі чи чай із льодом не обходяться без додавання цукру.

Правило харчування №5

Скоротіть алкоголь до мінімуму. З точки зору профілактики раку, не слід вживати алкоголь взагалі, але якщо це неможливо, то не більше двох порцій на тиждень.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!