Ви чули про те, що чеснок корисний, але навіть не підозрювали, наскільки. Дивіться, що станеться, якщо йти його щодня, інформує sutura.org.ua

Одним із перших задокументував антибактеріальні властивості часнику знаменитий Луї Пастер у 1858 році. З тих пір часник активно використовували в медицині: аліцин у складі володіє сильними антисептичними властивостями.

Стародавні греки їли чеснок перед змаганнями, оскільки помічали збільшення витривалості. Чи не зростають результати тренувань? Додайте в щоденний раціон чеснок. Він прискорює ритм серця, що підвищує доступ крові до всіх органів, м’язів у тому числі.

Той самий нестерпний запах часнику надає сірка. Деякі сполуки сірки допомагають організму виводити важкі метали, що досить важливо у міських умовах, де повітря наповнене димом, вихлопними газами.

До речі, прибрати специфічне «часникове» дихання можна елементарно, просто з’ївши яблуко. Зуби чистити марно, запах йде з легенів – це дають про себе знати сполуки сірки.