Часник

Завдяки його антиоксидантним властивостям всі малечі знаємо: захворів – жуй чеснок!

Часник містить з’єднання під назвою алліцин, яке допомагає знизити рівень холестерину, запобігти згортанню крові, і як відомо, має протимікробну і навіть протиракову властивостями, передає sutura.org.ua

Часник дуже низькокалорійний продукт, при цьому багатий на марганець, Вітамін B6, Вітамін С, селен і клітковину. Це природні імуностимулятори, які допомагають тілу боротися з інфекцією. Дані одного з досліджень показали, що щоденна доза часнику скорочує кількість захворювань на застуду на 63%, а тривалість хворобливих симптомів на 70%.

Корисні властивості необробленого сирого меду

Сирий мед під зав’язку набитий антиоксидантами, ензимами та мінералами, включаючи залізо, цинк, калій, кальцій, фосфор, магній та селен. Якщо це, на вашу думку, не аргумент, він також містить витамин B6, тіамін, рибофлавін і ніацин.

На відміну від сирого меду, пастеризований мед часто сильно оброблений, а будь-яка термічна обробка руйнує природні ферменти, мінералі та витамини. Сірий мед має насичений смак і здоровий глікемічний індекс, який покращує травлення.

Натуральні витамини та мінерали в сирому меді здатні знизити рівень холестерину. Він живить наше тіло і мозок, допомагаючи досягти здорового ваги.

Ми просто зобов’язані поділитися з вами цим чудодійним рецептом чеснкового меду, який зміцнить вашу імунну систему та зробить ваше тіло здоровим та красивим!

Інгредієнти:

  • 3-4 головки чесноку;
  • 1 склянку необробленого сирого меду;
  • маленька баночка з кришкою.

Спосіб приготування:

  1. Розділіть головки чесноку на зубчики.
  2. Не чистіть, але видаліть верхню кулю шкірки.
  3. Закиньте часник у баночку.
  4. Медильно залийте мед.
  5. Ложкою перевірте, щоб не залишалося бульбашок у банку.
  6. Упевніться, що чеснок повністю покритий медом і закрийте банку кришкою.
  7. Залиште баночку настоюватися кілька днів у холодильнику або за кімнатної температури.
  8. Спробуйте та насолоджуйтесь!

Щоб отримати всю користь від часника, завжди будете їсти його сирим.

Тепло може розсіяти алліцин, зменшуючи його поживні властивості. А ще краще алліцин засвоюватися, якщо чеснок подрібнити. Не стесняйтесь додавати будь-які трави в цей рецепт, наприклад, листя чебрецю додадуть особливий аромат.

Ложка цієї мікстури допоможе вам відчути собі легше, якщо ви застудилися.

Для щоденного покращення імунної системи, приймайте по одній столовій ложці вранці натщесерце

Ви відчуєте приплив енергії, а ваше тіло буде здоровим. Зробіть бутерброд з такою корисною та смачною намазкою, використайте її як заправку до салату, або додайте її у мюслі!