У Китаї назвали продукти, які потребують обов’язкової термічної обробки
Китайське видання Sohu опублікувало список продуктів, які повинні піддаватися обов’язковій термічній обробці. В іншому випадку вони можуть нашкодити здоров’ю.
Насамперед, м’ясо обов’язково потрібно заливати кип’ятком до приготування. Це видаляє мікроорганізми, які провокують неприємний запах. В’ялені, мариновані продукти та деякі свіжі овочі, такі як: спаржа, селера та броколі важливо також бланшувати. Вони можуть піддаватися обробці пестицидами, які є небезпечними для людського здоров’я.
Овочі, що містять велику кількість щавлевої кислоти, також слід заливати кропом для її розчинення. Якщо цього не зробити, кислота може вступити в реакцію з кальцієм, що негативно впливає на його засвоєння. Для стручкової та звичайної фасолі термічна обробка є обов’язковою умовою при прийомі в їжу.
Вищі названі типи продуктів, які не варто вживати сирими. Обов’язково потрібно піддати їх термічній обробці. Варто піклуватися не лише про себе, а й про здоров’я сім’ї.
Джерело storinka.com.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!