Про це вона повідомила на сторінці у Facebook. У чому допоможуть овочі? Вони здатні зменшити ризик появи серцево-судинних хвороб, діабету 2-го типу, ожиріння та деяких видів раку. Овочі допоможуть зменшити ризик утворення каменів у почках і втрати кісткової тканини, інформує sutura.org.ua

Для мозку корисно вживати овочі, оскільки вони протидіють пошкодженню клітин і допомагають запобігти атеросклерозу, хворобі Альцгеймера і Паркінсона.

Овочі здатні боротися зі стресом, ці продукти містять поживні речовини, а також жирні кислоти омега-3. Клітковина, яка міститься в овочах, потрібна для швидкого насичення без шкідливих калорій.

Якщо людина проводити багато годин за комп’ютером, то Супрун порадила вживати моркву. У ній міститься каротин, який бореться з макулярною дегенерацією сітківки та катарактою.