Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Вчені назвали дієту, яка може збільшити тривалість життя
Фахівці з’ясували, щоб довше жити, слід виключити зі свого раціону газовану воду, сахар, хлібобулочні вироби та дотримуватися низьковуглеводної дієти не один день, а постійно. Крім того, вчені рекомендують їсти більше рослинної їжі.
З посиланням на головного виконавчого директора Британського інституту досліджень старіння доктора Еріка Вердіна, харчування має пряме вплив на тривалість життя людини. Він же зазначив, що дуже часте вживання хліба, солодкої води та соків, мороженого, круп, шоколаду провокує низку серйозних захворювань, боротьба з якими віднімає в організмі надто багато сил.
Вердін підкреслив, що якщо в раціоні людини чимало вуглеводів, це призводить до підвищеного рівня цукру в крові, збільшення ваги, погіршення метаболізму та підвищеного ризику серцевих захворювань.
“При нерозбірливій їжі, крім ожиріння надлишок інсуліну також може призвести до інсулінорезистентності, високого кров’яного тиску, високого холестерину, серцевих захворювань, метаболічного синдрому та навіть раку”, – попередив експерт.
Він розповів, що в рамках дослідження він разом із колегами проаналізував, як діє на організм низьковуглеводна дієта. З’ясувалося, що лише за допомогою виключення з раціону критичних продуктів можна домогтися зниження ваги, зменшення інсулінової залежності у діабетиків, ризику серцево-судинних захворювань та онкології.
“Як наслідок – це збільшити життя людини” – сказав доктор.
Також він зазначив, що сприятливо на організм у цілому впливає додавання до щоденного раціону овочів.
“Люди, які їдять рослинну їжу, мають на 16 відсотків менший ризик серцево-судинних захворювань, таких як серцеві напади, інсульт, серцева недостатність”, – наголосив Вердін.
Джерело arguments.kyiv.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!