Вчені назвали напої, які викликають найбільше похмілля

Головна / unsorted / Вчені назвали напої, які викликають найбільше похмілля

Похмілля – проблема з якою багато хто стикається після бурхливих вихідних чи свят. Експерти говорять про дотримання правил, які необхідні, щоб уникнути головного болю з ранку, – не знижувати градус, добре закушувати.

Проте вчені з’ясували, що саме впливає на появу неприємних симптомів з ранку.

Виявилось, що тяжкість похмілля залежить від кольору випитого напередодні алкогольного напитку. Різні домішки, які додають в інтенсивно забарвлені напої, діють на організм як токсини, пише Medikforum. Чим більш насичений колір у напою, тим гірше буде похмілля.

Вчені попередили, що одним із найбільш “небезпечних” напоїв є віскі. Також погане самопочуття на ранок можуть викликати темний ром та бурбон.

Крім того, бренді та червоне вино через насиченого кольору теж викликають сильне похмілля.

Фахівці нагадали і про наслідки вибору пива. Цей слабоалкогольний напій небезпечний тим, що, вживаючи його, складніше зупинитись і помітити ступінь сп’яніння.

Його зазвичай п’ють у великій кількості, що призводить до зневоднення організму та головного болю.

Джерело news24.in.ua

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!