За даними досліджень, у складі тістечка, які продаються в упаковках, є велика кількість кукурудзяного сиру з високим вмістом фруктових і хімікатів TBHQ, що добується з нафти. Під час експериментів цими десертами кормили кріс: тварини втрачали зір, у них відмовила печінка, розвинувся параліч та судоми.

У популярних різнокольорових конфетах, хімії більш ніж шоколаду, що збільшує шанси на появу раку мозку, а також пошкодження ДНК.

У чіпсах використовують штучний красник під професійним ім’ям Yellow 6, який також виходить з нафти, і він служить «сировинним» ароматизатором. Крім того, у чіпсах є метилбензоат та етиловий ефір метилфенідат. Останнім у списку продуктів виявилося газування різних видів. Вчені відзначають, що кількість цукрозамінників у подібних напитках просто зашкалює.