Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5

Вчені виявили продукти, які знижують ризик передчасної смерті

Наукові діячі Канади та Ірану з’ясували, споживання яких продуктів продовжує життя.

У ході дослідження вчені піддали понад 40 наукових робіт за останні 30 років. Загальна кількість добровольців, які брали в них долю, склала приблизно 120 тисяч чоловік, з віковим діапазоном від 18 до 98 років.

В результаті, автори роботи з’ясували, що ключовим елементом у продовженні терміну життя є споживання рослинної їжі, що містить ненасичені жирні кислоти омега-3. Серед них насіння льону, горіхи, соя та мало канолі.

Вчені позначили, що у випадках частого вживання цих продуктів знижувалася ймовірність смерті від усіх причин.

womanlife.kyiv.ua

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!