Всього один скибочка бекону в день призводить до здивування
Вживання однієї скибочки бекону щодня збільшує ймовірність розвитку старе здивування на 44%. Це ще одне дослідження щодо опасности переробленого м’яса.
Вживання переробленого м’яса у вигляді сосисок, бекону та ковбаси істотно збільшує ризик розвитку старе здивування, як показало дослідження.
Його висновки припускають, що навіть один скибочка бекону щодня підвищує ризик розвитку цієї невиліковної хвороби на потрясні 44%. А деякі з нас не мислитимуть дня без сосисок, ковбаси чи бургерів.
Однак м’ясоїдів не варто впадати у відчай, тому що здійснило це дослідження вчені також виявили, що вживання непереробленого м’яса, включаючи яловичину, свинину та баранину, може захищати від старе здивування.
У ході спостережень отримували 25 г переробленого м’яса на день люди мали на 44% більш високий ризик розвитку старе здивування з урахуванням всіх інших факторів ризику. Але ті, хто отримував 50 г непереробленого м’яса, майже на 20% рідше стикалися з деменцією.
Вчені з Університету Лідса досліджували можливу зв’язок між вживанням м’яса та старим здивуванням на основі інформації по 500 000 чоловік.
Деменція залишається невіліковним захворюванням, і коли воно вже виникає, його поки що неможливо не тільки вилікувати, але навіть загальмувати. У зв’язку з цим дуже важливо займатися профілактикою і знати про те, які фактори ризику цієї недуги, і як знизити її опасность.
Джерело glamour.kyiv.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!