Ми всі знаємо, наскільки витамин С є важливим для нашого тіла. Це найважливіший витамин для імунної системи, яка оберігає нас від різних хвороб. Організм не здатний виробляти достатню витамину С, тому його потрібно отримувати з їжі або з різних харчових добавок. Але добавки можуть бути генетично модифікованими, тому ми не можемо бути впевнені скільки витамину С ми приймаємо з них, інформує sutura.org.ua

Коли у тіла не вистачає витамину C, виникає ризик багатьох хвороб. На щастя, є спосіб, який допоможе приготувати добавки з витамином С вдома.

Чому саме цитруси?

Те, що роблять цитруси – це просто дивовижно, адже в них міститься високий рівень флавоноїдів. Ці компоненти виявляють антиоксидантні якості у людському тілі. Один із типів флавоноїдів є у шкірі грейпфрута, лимона, мандарину. Це надзвичайно сильний антиоксидант, який зменшує пошкодження клітин. Інший флавоноїд присутній у цитрусових фруктах, це гесперідін, що зазвичай знаходиться у білому шарі лимонів, грейпфрутів. Цей антиоксидант знижує життєздатність ракових клітин.

Як приготувати домашні добавки з витамином С

Візьміть органічні фрукти та очистіть їх від шкірки. Шкірки розмістіть на діці, залиште на 24 години на 100 градусах Цельсія. Потім додайте ці шкірки у блендер і розмішайте їх. Таким чином, ви отримаєте порошок, який потрібно зберігати у прохолодному місці. Вживати 1 ложку цього порошку раз на день. Його також можна додавати до будь-яких страв.