Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Ви більше ніколи не будете купувати добавки з витамином С, коли дізнаєтесь про це.
Ми всі знаємо, наскільки витамин С є важливим для нашого тіла. Це найважливіший витамин для імунної системи, яка оберігає нас від різних хвороб. Організм не здатний виробляти достатню витамину С, тому його потрібно отримувати з їжі або з різних харчових добавок. Але добавки можуть бути генетично модифікованими, тому ми не можемо бути впевнені скільки витамину С ми приймаємо з них, інформує sutura.org.ua
Коли у тіла не вистачає витамину C, виникає ризик багатьох хвороб. На щастя, є спосіб, який допоможе приготувати добавки з витамином С вдома.
Чому саме цитруси?
Те, що роблять цитруси – це просто дивовижно, адже в них міститься високий рівень флавоноїдів. Ці компоненти виявляють антиоксидантні якості у людському тілі. Один із типів флавоноїдів є у шкірі грейпфрута, лимона, мандарину. Це надзвичайно сильний антиоксидант, який зменшує пошкодження клітин. Інший флавоноїд присутній у цитрусових фруктах, це гесперідін, що зазвичай знаходиться у білому шарі лимонів, грейпфрутів. Цей антиоксидант знижує життєздатність ракових клітин.
Як приготувати домашні добавки з витамином С
Візьміть органічні фрукти та очистіть їх від шкірки. Шкірки розмістіть на діці, залиште на 24 години на 100 градусах Цельсія. Потім додайте ці шкірки у блендер і розмішайте їх. Таким чином, ви отримаєте порошок, який потрібно зберігати у прохолодному місці. Вживати 1 ложку цього порошку раз на день. Його також можна додавати до будь-яких страв.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!