Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Вживання брокколі може знизити ризик розвитку гіпертонії: результати дослідження
Британські навчальні з’ясували, що конкретна дієта може суттєво знизити ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Головним її продуктом вони називали броколі.
З посиланням на дослідження британських учнів, у Британії багато людей страждають від підвищеного тиску, але близько п’яти мільйонів навіть не знають про своє захворювання. Ці люди, відзначають медики, ризикують померти від серцевого нападу.
У групі ризику: люди, що страждають лишньою вагою, ті, хто курить, мають рідних з поганим анамнезом. Також ризик зростає з віком.
У статті сказано, що лікування підвищеного тиску не обмежується лише ліками, але й тщательно продуманою дієтою.
“Існує дуже дешевий, та дієвий спосіб нормалізувати тиск – треба їсти брокколі. Цей овоч повний фолієвої кислоти, фітоестрогенів, витамину С, кальцію, калію та магнію. Вживання чотирьох порцій брокколі на тиждень значно знижує артеріальний тиск”, – йдеться у статті.
Відмічено, що найкраще готувати цей овоч – на пару або спробувати їсти його сирим.
woman24.kyiv.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!