Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5

Головна unsorted Вживання брокколі може знизити ризик розвитку гіпертонії: результати дослідження

Вживання брокколі може знизити ризик розвитку гіпертонії: результати дослідження

Британські навчальні з’ясували, що конкретна дієта може суттєво знизити ризик розвитку серцево-судинних захворювань. Головним її продуктом вони називали броколі.

З посиланням на дослідження британських учнів, у Британії багато людей страждають від підвищеного тиску, але близько п’яти мільйонів навіть не знають про своє захворювання. Ці люди, відзначають медики, ризикують померти від серцевого нападу.

У групі ризику: люди, що страждають лишньою вагою, ті, хто курить, мають рідних з поганим анамнезом. Також ризик зростає з віком.

У статті сказано, що лікування підвищеного тиску не обмежується лише ліками, але й тщательно продуманою дієтою.

“Існує дуже дешевий, та дієвий спосіб нормалізувати тиск – треба їсти брокколі. Цей овоч повний фолієвої кислоти, фітоестрогенів, витамину С, кальцію, калію та магнію. Вживання чотирьох порцій брокколі на тиждень значно знижує артеріальний тиск”, – йдеться у статті.

Відмічено, що найкраще готувати цей овоч – на пару або спробувати їсти його сирим.

woman24.kyiv.ua

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!