Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5

Головна unsorted Вживання цих продуктів знижує ризик передчасної смерті

Вживання цих продуктів знижує ризик передчасної смерті

При пошуку способів підвищити свою тривалість життя і жити без хвороб ключовим моментом є звернення до інших країн, які можуть похвалитися вражаючою тривалістю життя. Хоча у західній культурі все ще не повністю прийнято, дієта з великою кількістю бобів, бобових, сочевиці чи нуту може допомогти зменшити кількість серйозних захворювань та збільшити тривалість життя.

Дослідження, проведені у Японії, Швеції, Греції та Австралії, показали, що всі вони живуть довше, ніж у інших країнах. Багато хто вважає, що це пов’язано з їхньою любов’ю до квасолі та бобових, які є популярними продуктами харчування в цих країнах.

Японці вживають сою, а шведі – коричневу квасолю та горох. Жителі Середземномор’я люблять чечевицю, нут і білу квасолю.

Отже, є сенс приписати більш тривалу і здорову життя вживання більшої кількості бобових.

За словами дієтолога Джульєтті Келлоу та доктора Сарі Брюєр, чечевиця є частиною «супергрупи» зернобобових, які мають низку переваг для здоров’я.

Вони багаті білком та клітковиною, що допомагає пацієнтам довше відчувати ситість.

“Гарне споживання зернобобових (що таке сушені насіння бобових рослин), таких як фасоль, нут, сочевиця та сушений горох, пов’язане з безліччю переваг для здоров’я, знижуючи ризик багатьох вікових проблем, включаючи серцеві захворювання. і діабет 2 типу”, – написали вони у своїй книжці “Їжте краще, живіть довше – зрозумійте, що потрібно вашому тілу, щоб залишатися здоровим”.

Дослідження показують, що щоденна порція 80 г забезпечує максимальну користь для здоров’я – вибирайте різноманітність, щоб забезпечити низку питних речовин.

Джерело arguments.kyiv.ua

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!