Закоханий багатьма овоч виявився ефективним захистом від раку
Овоч із сімейства стручкових улюблено багатьма за свою універсальність, смак і користь. Його також цінують за велику кількість вітамінів і мінералів у складі. Але, як виявилося, це не всі переваги продукту, про який йдеться.
Зокрема, болгарський перець багатий на антиоксиданти – речовини, що борються зі вільними радикалами в організмі.
Як відомо, саме вони пошкоджують клітини тіла людини, тим самим підвищуючи ризик розвитку раку.
Відповідно, регулярне вживання овочів здатне захистити від негативного впливу вільних радикалів і знизити ймовірність онкології.
Ще одне перевага болгарського перцю у великій кількості клітковини. Через неї відчуття насичення після їди зберігається довше. Це, у свою чергу, дозволяє зменшити вес, або підтримувати його.
Крім того, харчові волокна покращують травлення та виводять токсини з організму.
Джерело zhenskiy.kyiv.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!