Даруємо знижку -10% по промокоду HALAT5
Здорові рецепти: медовий гарбуз у мультиварці
Для чого потрібний вітамін D
Гарбуз: КОРИСТЬ
Гарбуз — дуже незвичайний продукт, оскільки він містить мало калорій і багато витаминів і питних речовин, за що її включають у більшість програм дієтичного та здорового харчування. Зокрема, гарбуз сприяє виведенню зайвої рідини з організму, а це зменшує набряклість. Вона багата на калій, а значить, зміцнює серце. Також вона заспокоює нерви і знижує тиск.
Гарбуз заслужено вважається гарним детокс-продуктом, який з легкістю виводити з організму токсині, шлаки та інші непотрібні речовини. Помічено, що при його вживанні зникає целюліт.
Що стосується вітамінів, в гарбузі містяться: С, В1, В2, В5, В6, Е, РР, Т, Д. , фосфор, йод. Стривай, набір потрібних організму речовин просто-таки вражає.
Цікаво
Точно невідомо, де ж з’явився гарбуз. Проте є дані, що його активно їли індіанці, що проживають у Південній Америці. Вони його запікали на вугіллі, а також їли у сирому вигляді. З шкірки гарбуза стародавні племена робили посуд.
МЕДОВИЙ ГАРБУЗ У МУЛЬТИВАРЦІ: РЕЦЕПТ
Для приготування страви тобі знадобиться:
– невеликий шматок тыкви;
– 3 столові ложки меду;
– трохи кориці.
Готувати медову тыкву зовсім нескладно: змасти чашу мультиварки вершковим маслом, викласти тыкву, порізану кубиками, додай мед і корицю. Далі необхідно виставити режим “Віпічка” на 30 хвилин. На цьому все.
Варто відзначити, що мед при нагріванні понад 40 градусів втрачає свої особливі властивості і стає просто солодкою субстанцією. Він не шкідливий і не небезпечний, як думають багато хто – просто не несе унікальних властивостей. Пам’ятай, якщо полити тыкву медом після запікання, у нього буде зовсім інший смак, бо він не зможе їм просочитися.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!