Даруємо знижку -10% по промокоду HALAT5
Чарівниця-диня захищає від смертельної хвороби
Головне достоїнство дині – самодостатність: її можна і потрібно їсти саму по собі, без будь-яких приправ та добавок. І поки ви насолоджуєтеся її чарівним смаком та ароматом, ваша шкіра розгладжується та молодіє, волосся і нігті – зміцнюються, настрій – покращується. Ось така диня чарівниця!
Діні належать до того ж сімейства, що і огірки, кабачки, тыкви. Вони містять багато корисних поживних речовин, а також в них повно антіоксідантів.
На 200 г дині доводиться 1,5 г білків і невелика кількість багатьох витаминів і мікроелементів, у тому числі: витамин К, ніацин, холін, кальцій, магній, фосфор, марганець, селен.
Представляємо вам 5 безцінних фактів про найкорисніше овочі літа.
1. Зміцнює імунітет
Диня багата на каротин та антиоксиданти, які зміцнюють імунну систему та запобігають інфекції.
У дині міститься багато витамину C, який захоплює хвороботворні вільні радикалі та сприяє зміцненню імунітету. Він також стимулює вироблення білих кров’яних тілець, які знищують вируси та бактериї.
2. Запобігає рак
За вмістом витамину A диня займає одне з перших місць серед фруктів (близько 3500 МО/250 г для дині середнього розміру). Вітамін А має потужну антиканцерогенну дію.
Недавнє дослідження, опубліковане в журналі «Дослідження нуклеїнових кислот», виявило зв’язок між раком простати та ретиноєвою кислотою (метаболіт вітаміну, А – ретинолу):
«Лікування повністю т транс-ретиноєвою кислотою (ПТРК) вже застосовується при іншій формі раку, гострому промієлоцитарному лейкозі (ОПЛ), і надзвичайно успішно: коефіцієнт виживання зріс з 0% до 80%».
3. Чудовий джерело поліфенолів
Диня містить два унікальні види фітохімічних речовин: каротиноїди та кукурбітацин.
Це потужні антиоксиданти, які використовують у профілактиці раку, серцево-судинних захворювань та нейродегенеративних порушень.
4. Безліч цілющих мікроелементів
Діня просто набита корисними для здоров’я речовинами. Як свідчить довідник «Найкорисніші продукти у світі»:
«Диня містить більше бета-каротину, ніж альфа-каротину. Але оскільки вона містить обидва ці каротиноїди, вона також містить і їх похідні, у тому числі лютеїн у разі альфа-каротину і бета-криптоксантин і зеаксантин у разі бета-каротину.
Крім каротиноїдів, у дині містяться флавоноїди лютеолін, антиоксидантні органічні кислоти, у т.ч. ! »
Більше того, у «Міжнародному дослідницькому журналі фармацевтики» сказано:
«Доведено, що Cucumis melo (диня) має корисні лікувальні властивості, зокрема надаючи знеболюючу, протизапальну, антиоксидантну, антисвободнорадикальну, антитромбоцитарну, протиразову, протиракову, антимікробну, гепатозахисну, сечогінну, антидіабетичну, протиглину і.
Таким чином, очевидно, що плід дині має широкий спектр корисних лікарських властивостей…».
5. Лужнити організм
Диня має pH 8,5, тобто містить досить багато лугу. А луг сприяє виведенню кислот та токсинів.
Безліч досліджень демонструють зв’язок між кислим рН і раком. Рак розростається в кислому середовищі і може вижити в лужному. Ракові клітини роблять організм ще кислішим, оскільки виробляють молочну кислоту. Тому у хворих на рак низький рівень pH і високий вміст кислоти в організмі.
Луг організму дуже важливо у боротьбі проти раку.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!