Чому варто додати корицю у свій раціон: 3 вагомі причини
Кориця є основним інгредієнтом ароматних булочок та іншої випічки. Проте вона також широко використовується в різних частинах світу як лікарська спеція з чисельними перевагами для здоров’я: традиційно використовувалася для лікування простуди, ангіні та болю в суглобах. Ось яку користь кориця може принести вашому організму.
3 причини додати корицю в раціон
Контроль цукру у крові
Однією з популярних переваг кориці є її здатність регулювати рівень цукру в крові. Дослідження показало, що вона допомагає значно знизити рівень цукру в крові та регулювати рівень інсуліну у людей, які піддаються ризику діабету 2 типу або мають такий діагноз.
Зменшення ризику серцево-судинних захворювань
Було також показано, що кориця має протизапальні властивості, які допомагають імунній системі боротися з інфекцією та хвороботворними вільними радикалами. Протизапальні властивості відіграють важливу роль у лікуванні запалення, викликаного високим рівнем поганого холестерину, тим самим знижуючи ризик запалення артерій та інсульту.
Допомога у втраті ваги
Люди з високим рівнем цукру в крові можуть набрати лишній вес через нездатність організму переробляти надлишкову глюкозу. Знижуючи її рівень, кориця дозволяє легше спалювати жир. Крім того, дослідження, опубліковане в журналі Clinical Nutrition Journal, показало, що добавки з корицею допомогли людям, що страждають на ожиріння, втратити близько двох сантиметрів у талії.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!