Даруємо знижку -10% по промокоду HALAT5
Дієта доктора Джоані Бадвіг проти раку
Вона виліковує рак у «невиліковно хворих» пацієнтів у себе на батьківщині у Німеччині. Вона не тільки лікувала певні чи рідкісні види раку. Вона усувала всі види раку! Робила це відносно швидко, дешево, легко і назавжди! Її показник лікування ракових хворих становив понад 90%! Основним зброєю доктора Бадвіга у боротьбі з раком була суміш звичайного сиру з лляною олією. Її висновки, подібно до вибуху бомби, були вперше опубліковані на початку 1950 року. Проте вони все ще ігноруються сьогодні.
ЗДОРОВІ ЛЮДИ НЕ ДАВАТИ ПРИБУТКУ
Ні здорові, ні померлі люди медичному бізнесу прибутку не приносять. Великі гроші можна зробити тільки на хворих людях (бажано хворих на рак!). Саме тут криється причина того, чому досі не знайдено ліки від раку. Лікування раку є найбільш прибутковим сегментом галузі. В якійсь мірі епідемія раку в сучасному світі викликана розвитком харчової та хімічної промисловості, які за останні роки злилися воєдино. Згідно зі статистикою, рак захворіє кожен третій з народжених дітей, і цей показник швидко зростає. Очевидно, що є щось дуже корумповане в медичній промисловості, коли рак лікується за допомогою трьох промов, які насправді його викликають: радіаційне випромінювання, хімічні яди та недоїдання! Лікарі ніколи не обговорюють реальну статистику, тому що у 96% випадків лікування у значній мірі знижує тривалість життя людини, а більшість пацієнтів після «традиційної» хіміо- та радіо-терапії не живе довше 5 років. Тому, як показують дослідження, більшість онкологів відмовляються від власних методів лікування, якщо у них самих діагностують рак, передає sutura.org.ua
ТРИ ПРИЧИНИ РАКУ
Офіційно відомі причини раку: токсині, радіація та ацидоз (внаслідок прийому препаратів та недоїдання). Ацидоз — це зсув кислотно-лужного балансу організму у бік збільшення кислотності (зменшення рН). Коли довкілля організму стає кислим, то значно знижується здатність крові переносити кисень. Здорові люди мають рівень кислорода в крові між 98 та 100 (що вимірюється за допомогою імпульсних оксиметрів), але хворі на рак пацієнти зазвичай містять рівень кислорода близько 60. Кислонь замінюється в крові хворого на рак пацієнта за допомогою відходів, таких як двоокис вуглецю. Кисневе голодування внаслідок ацидозу призводить до утворення опухолей у якості груп клітин, які мутують для отримання енергії з процесу ферментації.
Нормальні клітини отримують енергію з кліткового дихання, але при кисневому голодуванні клітини мають мутувати для виживання. Це дозволяє їм використовувати пряму ферментацію цукру, яка є самозахистом організму. Однак ця реакція не є такою чистою, як енергія на основі кислорода, а відходи ферментації йдуть на побудову тканин, викликаючи ще більш високий рівень токсичності. Це призводить до ще більшого ацидозу та кисневого голодування клітин.
Нарешті, імунна система слабшає в процесі очищення від відходів, тому більше не може справлятися з видаленням шкідливих клітин. Це дозволяє раковим клітинам розмножуватися ще швидше та безперешкодно метастазувати, що відбувається на пізніх стадіях ракового процесу. Ще 1931 р. доктор Отто Варбург отримав за це відкриття Нобелівську премію. Проте його висновки були незабаром забуті, тому більшість людей не чули про цього великого лікаря.
КИСІНЬ НЕОБХІДНИЙ ДЛЯ ЛІКУВАННЯ ВІД РАКУ
Секрет лікування від раку полягає у кисні. Як доставити кисень у клітини глибоких тканин? Як зробити так, щоб клітини тканин почали використовувати його знову? Дієта доктора Бадвіга дозволяє стимулювати цей процес. Лікування раку стає можливим, якщо рН організму переходити у бік нейтрального чи лужного середовища. При лужному середовищі організму кров особливо багата кислородом; цей же кисень є отруйним для мутованих ракових клітин. Кисень нешкідливий для людей, які дотримуються здорової та багатої антиоксидантами дієти.
Доктор Бадвіг знайшла способи покращення доставки кислорода до клітин організму. Крім інших методів лікування, вона застосовувала суміш із лляної олії та сиру. Доктор Бадвіг виявила, що дієта з низьким змістом жирів є величезною частиною проблеми. Виключення жирних продуктів з дієти викликає кисневе голодування клітин. Тому людям необхідно додатково приймати такі лікувальні продукти, як незамінні жирні кислоти.
«Без цих жирних кислот дихальні ферменти не можуть функціонувати; і людина задихається, навіть коли вдихає багате на кислорода повітря. Недолік цих поліненасичених жирних кислот погіршує багато життєво важливих функцій. Насамперед, це зменшує подачу вільного кислорода. Ми не можемо жити без повітря та їжі; ми не можемо вижити без цих жирних кислот, що було доведено давно», — каже Джоанна Бадвіг.
Для лікування раку важливо не лише дотримуватись спеціальної дієти, але, як наголошувала доктор Бадвіг, важливий сонячний світ (природний джерело протиракового витамину Д3), а також усунення поширених емоційних проблем.
ПРОТИРАКОВА ДІЄТА
Є дві частини протоколу доктора Бадвіга, які використовуються одночасно. Однією частиною протоколу є сирно-льняна суміш, що містить велику кількість білків і сірки, що забезпечує надходження безпечних, водорозчинних омега-3 олій на відповідних рівнях. (Риб’ячий жир, попереджає лікар, не слід вживати, оскільки є високий ризик наявності в ньому домішок внаслідок промислової переробки). Бадвіг виявила, що організм може синтезувати омега-3 жирні кислоти лляної олії у необхідній кількості, а також у належному співвідношенні з іншими омега-маслами. Це ліки, як правило, слід приймати перорально; проте в самих екстремальних випадках доктор Бадвіг вводила великі дози чистої лляної олії у вигляді клізми.
Іншою частиною протоколу Бадвіг є спеціальна дієта. Повне лікування від захворювань, як правило, проходить протягом 90 днів, а іноді протягом тижня. Пацієнти повинні продовжувати режим лікування як мінімум протягом 6 місяців, незалежно від того, чи пропали симптоми захворювання.
Джоанна Бадвіг рекомендувала для профілактики раку здоровим людям вживати хоча б 1 раз на тиждень свою страву. Людям, хворим на рак слід вживати його хоча б 1 раз на день, але краще – 2 рази. Цю страву Джоанна Бадвіг назвала «лляна мюслі», яка може бути змішана в коктейль.
РЕЦЕПТ «ЛЛЯНІХ МЮСЛІВ»
Свою сирно-лляну масу доктор Бадвіг усім своїм пацієнтам рекомендувала їсти на завтрак. Для покращення смаку в неї можна додати трохи меду, а також терті горіхи (крім арахісу), насіння гарбуза та підсолоду. Ось варіант рецепту «лляних мюслів»:
Додайте 1 ч. л. меду та 2 ст. л. свіжоподрібненого насіння льону в миску. Потім додайте суміш із будь-яких свіжих ягід або сезонних фруктів, дрібно нарізаних (ніколи не використовуйте банані, тому що вони підвищують рівень цукру в крові ракових хворих). Візьміть 1, 2 чи 3 ст. л. лляної олії і змішайте його зі 100 г (приблизно 7 ст. л.) сиру (в особливо важких випадках захворювання лікар використовувала для суміші 3 столових ложки лляної олії на 100 грам сиру, у звичайному ж, щоденній практиці вона використовувала менше олії льону) . Усі інгредієнти добре розмішайте. Страва готова.
Ви також можете додавати до сирно-лляної суміші не солодко-кислі, а гірко-гострі компоненти: тертий чеснок, спеції (0,5 ч. л.) — такі, як кориця (ця спеція допомагає регулювати рівень цукру в крові), кардамон , куркума, кайєнський перець і т.д.
ІНШІ КОМПОНЕНТИ ПРОТИРАКОВІ
Крім цієї страви, доктор Бадвіг рекомендувала своїм пацієнтам включати лляну олію або мелену насіння льону в дієту кожні три години. Вона часто давала їм ліномел (суміш подрібненого насіння льону та меду). Лікар рекомендувала вживати 2 ст. л. ліномела кожні три години протягом дня, на додаток до мюслі – 1 або 2 рази на день. Для подрібнення насіння льону можна використовувати кофемолку.
У протиракової дієті рекомендовано вживати: 1) овочеві соки (особливо з моркви, селери, яблук та буряків); 2) Три рази на день слід пити теплий чай (краще з м’яти, плодів шиповника чи ягід винограду). Підсолодити чай можна лише медом. Перед полуднем рекомендується випивати 1 чашку чаю. Слід вживати в їжу лише свіжі продукти (не розігрівайте їжу!).
ЗАБОРОНІ ДІЄТИ БАДВИГ
Дієта повинна бути повністю вільна від усіх оброблених харчових продуктів. Доктор Бадвіг суворо забороняла: 1) цукор; 2) чисті тваринні жири (сало); 3) майонез та інші заправки для салатів чи начинки; 4) олія (особливо маргарин та інші штучні, гідрогенізовані рафіновані олії); 5) м’ясо; 6) всі штучні підсолоджувачі (у тому числі з високим вмістом фруктози кукурудзяний сироп); 7) газовані безалкогольні напої; 8) водопровідну воду, а також мінеральну воду, що містить фтор (можна також використовувати продукти, що містять фтор).
ДОДАТКОВІ РЕКОМЕНДАЦІЇ
- Лляна олія завжди має бути холодного віджиму, і бажано органічною. Зберігайте її в холодильнику у скляній пляшці.
- Не вживайте риб’ячий жир та змажену рибу. Уникайте будь-яких змажених та консервованих продуктів.
- При раку корисний зелений чай з медом та лимонним соком. Щіпка кайенського перцю та імбиру може бути також корисною.
- Вживайте в їжу продукти багаті на хлорофіл. Регулярно робіть лікувальні зелені овочеві коктейлі, їжте свіжі зелені салати, які багаті на хлорофіл.
- Дотримуйтесь лужної дієти.
- Каву необхідно замінити зеленим чаєм, або чаєм з трав, а споживання чорного чаю слід обмежити до 1 чашки на добу.
- Уникайте сонцезахисних кремів, косметики та токсичних лосьйонів.
- 1 раз на день приймайте склянку теплої питної води із соком лимона (або ананаса) — це гарний олужник тіла.
- Не вживайте в їжу макаронних виробів, білий хліб, білий рис, біле борошно і т.д.
- На початку дня випивайте від 1/3 до однієї склянки квашеної капусти (перетвореної в рідку кашку за допомогою міксера), яка виступає в ролі відмінного пробіотика, надаючи позитивний вплив на шлунково-кишкову флору людини. Квашена капуста стимулює секрецію шлункових соків, очищає кишечник від гнильних бактерій і таким чином зміцнює імунну систему. Щоб уникнути розладу шлунка можна трохи розбавити капустяний сік питною водою.
- В обідню годину рекомендується їсти більше сирої їжі, тобто овочі, не надто солодкі фрукти та ягоди, а також страви з низьким вмістом вуглеводів, наприклад, просо, гречка, коричневий рис.
- Вечеря повинна бути легкою, легкозасвоюваною і бути не пізніше 18:00 годин.
- Відмовтеся від кухонної солі і почніть застосовувати високоякісну морську сіль з магазину здорової їжі.
- Знайдіть безпечну альтернативу для відбілювачів та миючих засобів.
- Уникайте всіх вакцин.
- Використовуйте трансдермальний йод, але будьте обережні з повідон йод. Якщо потрібно приймати таблетки йоду, то приймайте добавки на основі червоних морських водорослей. Не використовуйте інші добавки йоду.
- Щодня приймайте 1 ч. л. холодного віджиму, органічної кокосової олії.
- Застосовуйте вітамін B17 у важких випадках, але уникайте його для людей з порушеннями печінки.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!