Експерти назвали ознаки неякісної ковбаси

Головна / unsorted / Експерти назвали ознаки неякісної ковбаси

Існують параметри, що визначають придатність даного продукту.

Необхідно звертати увагу на вартість даних виробів, оскільки продукція вартістю 150 гривень за кілограм не може мати високої якості. Оптимальна вартість ковбаси з правильним складом становить 300-400 гривень. При цьому назви продукту, що зберігається з відхиленнями від необхідного температурного режиму – 0-10 градусів за Цельсієм, може не відповідати запропонованим вимогам.

Упаковка ковбаси повинна бути сухою, оскільки наявність крапель вологи означає, що виріб приготовлено з порушеннями технології виробництва. В іншому випадку ковбасу могли неправильно зберігати. Експерти рекомендують купувати продукцію, виготовлену з м’яса категорії «А», оскільки в такій ковбасі міститься 80% м’якоті.

Слід купувати вироби у вакуумній упаковці, ті ж відноситься і до заводської нарізки. Рекомендується уникати купувати сервелат, порізаний на дольки за допомогою слайсера в умовах магазину.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!