Кожна людина знає про користь вживання молочних продуктів, меду, овочів та фруктів, але більш докладно про деякі з них буде висвітлено у цій статті.

Капуста містить велику кількість аскорбінової кислоти і кальцію, при вживанні в їжу відбувається стимуляція вироблення еритроцитів, процесів омолодження організму, активізація метаболізму, зниження рівня холестерину та підвищення імунітету.

Морква – її можна їсти у сирому та вареному вигляді, кількість корисних речовин у ній також велика, містить каротин, фруктозу, глюкозу, лецитин, різні амінокислоти та білки, підвищує захисні сили організму, при її вживанні відбувається поліпшення функціонування кишечника, зору, певною мірою попереджає розвиток онкологічних хвороб.

Яблуко – до його складу входить значне кількість витаминів і мінеральних речовин, при регулярному прийомі в їжу відбувається замедлення росту ракових клітин, нормалізація функціонування шлунка, чинити протизапальну дію.

Банан – цей фрукт містить глюкозу, фруктозу та сахарозу, за рахунок чого швидко втамовує голод, велика кількість калію, необхідного для нормального функціонування серцево-судинної, нервової, кістково-м’язової систем.

Сир – до складу цього молочного продукту входити багато кальцію та фосфору, незамінних для кісткової тканини, серцево-судинної системи, зубів.

Мед – продукт, який корисніший за цукор, зберігає і іноді перевершує його смакові якості, підвищує захисні властивості організму в протистоянні інфекційних хвороб, відновлює сили, є незамінним джерелом енергії, до складу меду входять витамини, ферменти, мікроелементи, органічні кислоти та білки застосовується в лікуванні хвороб травної, дихальної системи.