Такого висновку фахівці дійшли завдяки вивченню унікальних антибактеріальних властивостей картопляного соку, передає sutura.org.ua

Такого висновку фахівці дійшли завдяки вивченню унікальних антибактеріальних властивостей картопляного соку, передає sutura.org.ua

У ході свого дослідження вчені прийшли до відкриття молекули, яка здатна не тільки вилікувати язву, але і запобігати поширенню в шлунку бактерий, що викликають язву, гастрит і печію. Більш того, на відміну від лікування антибіотиками, паразити шлунково-кишкового тракту не в змозі виробити опірність впливу картопляного соку.

Також не відмічається жодних побічних ефектів від лікування. Вчені навіть провели кілька випробувань з різними видами картоплі, виявивши, що позитивне вплив на шлунок від зміни сорту картоплі не пропадає.