Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Каша замість ліків
З дитинства ми всі знаємо, що каша дуже корисна, інформує sutura.org.ua
Так, справді, каші дають нам такий заряд бадьорості та сили, який не може дати інша їжа.
А якщо додати до цього ті корисні властивості, якими володіють боби та зерна, з яких варять кашу, то цінність каші збільшується багаторазово.
У чому користь кожної конкретної каші ми зараз дізнаємось.
Наприклад, ячмінь (перловка) – зменшує окислювальні процеси в організмі, допомагає продовжити нашу молодість. Відбувається це завдяки селену, якого в перловці міститься втричі більше, ніж у рисі.
Овес – допомагає зменшити рівень холестерину в крові завдяки великому вмісту клітковини та різних амінокислот.
Манка – для людей, які стежитимуть за своєю фігурою, це справжній подарунок. Калорійність манної каші вдвічі менша, ніж калорійність гречки.
Пшонка – надає оздоровчий вплив на шлунок, покращуючи процеси травлення. Містить багато вуглеводів, вітамінів та протеїнів.
Гречка – дуже корисна діабетикам і людям, які страждають на серцево-судинні захворювання. У гречці міститься багато калію, магнію та інших мікроелементів.
Сочевиця – рекомендується хворим на виразку шлунка та дванадцятипалої кишки. У ній міститься величезна кількість білка, заліза та фолієвої кислоти.
Каша з ячної крупи надає омолоджуючу дію і допомагає у боротьбі з раком, завдяки підвищеному вмісту селену та витамину Ст.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!