Кілька проблем зі здоров’ям у людей, яким сприяє вживання сиру

Головна / unsorted / Кілька проблем зі здоров’ям у людей, яким сприяє вживання сиру

Ми всі практично звикли бачити у себе на столі сир. Хтось використовує цей продукт для приготування салатів і піци, а комусь подобається просто випити філіжанку кави зі скибочкою сиру. Наявність у сирі достатньої кількості кальцію зробила цей продукт особливо популярним серед людей старшої вікової групи.

Проте експерти нагадують, що не всі люди можуть дозволити собі вживання у їжу цього продукту. По-перше, даний продукт, як і вся молочна продукція, протипоказаний людям з непереносимістю лактози. Люди з даною недугою, після вживання у їжу сиру, можуть зіштовхнутися з появою закрепів, підвищеним газоутворенням, здуттям живота.

У сирі міститься достатньо тираміну, щоб у надчутливих людей викликати напад мігрені, або просто головного болю. Тому в даному випадку слід вживати сир у малих дозах.

У сирі є багато таких компонентів як натрій, кальцій, насичені жирні кислоти, які можуть викликати, за надмірного споживання сиру, підвищення тиску та рівня глюкози у людей із відповідними захворюваннями. Також не варто зловживати сиром людям, схильним до швидкого набору ваги, оскільки у сирі містяться жири, що впливають на накопичення кілограмів у людини.

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!