Натуральні продукти зменшують ризик виникнення цукрового діабету у людини
Міжнародна група вчених провела дослідження, у ході якого з’ясувала, як можна зменшити ризик виникнення цукрового діабету. За словами експертів, для цього необхідно включити до раціону натуральні продукти.
Фахівці зі США та Франції розповіли, що люди, які вживають натуральні продукти, на 35% менше схильні до виникнення діабету. Було проведено дослідження, у якому взяли участь понад 170 тисяч осіб. Вони поділилися подробицями про спосіб життя, умови роботи, харчові переваги.
Пізніше з’ясувалося, що захворювання рідше виявляється у любителів органічної їжі. Експерти повідомили, що звичайні овочі зберігають залишки пестицидів, що знижують обмін речовин в організмі людини. З цієї причини погіршується розщеплення жирів та вуглеводів, внаслідок чого виникає діабет. У натуральних продуктах, за словами вчених, шкідливих речовин майже немає.
Фахівці з Великобританії дійшли висновку, що при зміні способу життя ризик діабету можна знизити на 40-47%. Наукові співробітники провели експеримент, у якому були задіяні понад 1000 добровольців зі станом переддіабету.
Експерти виявили, що при зниженні ваги на 2-3 кг можна вплинути на ризик виявлення діабету. Учасники виявляли фізичну активність, зменшували масу тіла та підтримували його протягом 2 років. Фахівці повідомили, що захворювання може виникати внаслідок збільшення ваги. Вчені пропонують знижувати його потроху, зменшуючи кількість споживаних на день калорій.
Джерело glamour.kyiv.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!