Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Названі шкідливі наслідки надмірного вживання моркви
Видання Eat This, Not That! опублікувало статтю про наслідки надмірного вживання моркви. Даний овощ містить значну кількість корисних речовин, водночас не слід захоплюватися ним, оскільки можливо пожовтіння шкіри на ступнях і ладонях.
Автори публікації розповіли, що при значних порціях моркви до даху надходити значне кількість бета-каротину. Поява жовтизни на шкірному покриві називається каротинотермією. У той же час цей прояв не небезпечний для людини.
Назв овоч здатний викликати різні алергічні реакції, у такому випадку на шкірі з’являється висип, спостерігаються набряки. В основному їм схильні люди, які страждають на поліноз – алергію на пилку рослин.
При негативній реакції організму на трави та дерева в період їх цвітіння можлива паралельна негативна тенденція щодо моркви.
Відзначено і користь названого овоча. Він містить до 2 г клітковини, що замедлює процес всмоктування глюкози у дах. Американські вчені провели дослідження, в ході якого були піддані аналізу дані майже 38 тисяч чоловіків і жінок.
Дослідники виявили, що чим більше моркви у раціоні, тим нижчий ризик розвитку діабету іншого типу.
Джерело useti.org.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!