Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Названо продукти, які корисні для підшлункової залози
Роль підшлункової залози важко переоцінити. Цей орган виділяє ферменти та гормони, необхідні для підтримки важливих біологічних функцій, включаючи обмін речовин.
Велике значення для здоров’я підшлункової залози має дієта. Правильний вибір продуктів, що володіють протизапальними та антиоксидантними властивостями, дозволить захистити травну систему та зменшити пошкодження клітин. Упор на рослинну їжу позитивно спричинить стан підшлункової.
Листові зелені овочі
Листові зелені овочі, такі як шпинат, містять витамин К, необхідний для зменшення запалень. Дослідження також показали зв’язок між споживанням темно-зелених листових овочів та зниженням ризику раку підшлункової залози.
Також корисними для здоров’я підшлункової залози будуть такі овочі, як капуста білокачанна та червонокачанна, цвітна капуста, броколі, брюссельська капуста, капуста кольрабі, листова капуста (пекінська), рукола, шпинат, редька, та .
Часник
У чесноку містяться сірковмісні сполуки, що володіють безліччю переваг для здоров’я, включаючи протизапальну та антиоксидантну дію. Дослідження показують, що це може зменшити токсичність підшлункової залози.
Також захистити організм від небезпечних запалень можуть прості хрестоцвіті овочі. Вони містять витамин К, фолієву кислоту, витамин B6, кальцій, калій та тіамін. Крім того, ці овочі багаті на антиоксиданти, такі як витамин С і марганець, а також сполуку сульфорафан.
Джерело news24.in.ua
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!