Часник — це один із найкорисніших продуктів на планеті! І всі ми знаємо, що багато людей у ​​всьому світі використовують сирий чеснок як традиційний засіб, щоб контролювати високий і низький кров’яний тиск, високий рівень холестерину; щоб боротися з ішемічною хворобою серця; застерегти собі від інфаркту, зниження кровотоку через звужених артерій та атеросклерозу. Сважається, що часник запобігає утворенню ангіотензину – гормону, а також допомагає розслабити кров’яні судини. Часник також є надзвичайно корисним та ефективним при контролі холестерину ЛПНЩ, передає sutura.org.ua

Часник є дуже потужним рослиною, і якщо ви їсте його, то менше ніж за 24 години Ваш організм відреагує на це.

Їжте 6 змажених часточок чесноку і подивитесь, що станеться з Вашим тілом протягом 24 годин:

1-а година

У першу годину, часник перетравлюється в шлунку і стає їжею для тіла.

2 – 4 години

Часник допомагає організму боротися зі вільними радикалами та існуючими раковими клітинами в організмі.

4 – 6 годин

Метаболізм починає бачити переваги часнику і активізує процес виведення лишньої рідини і спалює накопичений жир.

6 – 7 годин

Антибактеріальні властивості часнику, після того, як потрапляють у кровотік, починають виконувати свій антибактеріальний процес в організмі.

8 – 10 годин

У цей період поживні речовини вже відіграють важливу роль на клітинному рівні, і часник захистить ваше тіло від окислення.

10 – 24 години

Після перетравлення (у першу годину), часник у вашому тілі починає процес глибокого очищення, в тому числі такі процеси:

1. Допоможе вам регулювати рівень холестерину у крові.

2. Очищає артерії та захищає організм від серцево-судинних захворювань.

3. Знижує рівень і підвищує рівень кров’яного тиску.

4. Підвищує природні захисні сили організму, зміцнює імунну систему.

5. Часник допомагає запобігти попаданню важких металів у Ваш організм.

6. Допомагає збільшити міцність кісток.

7. Завдяки своїй високій харчовій цінності, часник допомагає усунути втому.

8. Покращує спортивні результати.

9. Допоможе вам продовжити діяльність клітин.