Вчимося правильно сосати чеснок!, передає sutura.org.ua

Часник – високоякісний продукт з багатьма корисними властивостями. Цей винятковий овоч має антибактеріальні властивості, лікує багато хвороб, таких як застуда, атеросклероз, захворювання нірок, зміцнює капіляри.

У китайській медицині чеснок використовується для повного одужання.

Візьміть невеликий зубчик часнику, покладіть його в роті і промийте слюною, прокотивши його всередині ротової порожнини. Цей метод виконується протягом 30 хвилин утром.

Вплив часнику просто грандіозний. Слина, разом з корисними дієтичними речовинами, потрапляє в кров, очищає кров’яні судини та лімфатику. Крім того, часник зміцнює порожнину рота і ясен, запобігаючи кровотечам.

Після того, як чеснок потрібно виплюнути та почистити вашу емаль. Якщо після чищення вашої емалі, запах не зник, покладіть у рот зерна кави або листя петрушки. Кілька ковтків молока повністю прибере запах часникового дихання.

Навіщо розсмоктувати чеснок?

Часник чудово очищає дах.

Він стимулює апетит.

Захищає від епідемічного грипу та інших захворювань дихання.

Зміцнює імунітет.

Винятково корисний при анемії.

Лікує хронічний бронхіт.

Корисний для нірок та січового міхура.

Розгладжує шкіру.