Вчені розібрали всесвітньо відомий напій на компоненти та виявили корисні властивості шкірного з них, передає sutura.org.ua Дослідники дійшли висновку, що комплексно напій у невеликих дозах дуже корисний для організму.

Глінтвейн у перекладі з німецької означає «палаюче вино». Історією даний напій сягає ще в часи Стародавнього Риму, де напою намагалися надати вишуканого аромату, експериментуючи з прянощами. В результаті вчені з’ясували, що імбир сприятливо підсилює імунну систему людини, задіюючи що в ньому міститься витамин С, а частка спирту, яка завжди міститься в будь-якому сорті вина, допомагає у профілактиці захворювань простудного типу.

Також дослідження показали, що коріандр, що додається в процесі приготування глінтвейну, має властивості, здатні погасити вогнища інфекцій на ранніх стадіях їх розвитку.