Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5
Продукти, що борються з раком
Часник
Часник не тільки захищає від вампірів, але і завдяки особливим сполукам підвищує активність клітин імунної системи, що відповідає за опір раку. Вченими давно доведено, що часник знижує ризик розвитку серцевих захворювань та інсульту. Більш того, він здатний захистити від раку шлунка і раку кишечника – двох найбільших хвороб-убивць на планеті.
Дослідження довели, що ті, хто вживає чеснок, регулярно стикаються з раком желудка і кишечника набагато рідше. У зв’язку з цим вчені-медики рекомендують навіть здоровим людям їсти чеснок щодня. У тиждень обсяг з’їденого чеснику повинен бути не менше ніж 5 зубчиків. Допускається приймати часникові добавки.
Фасоль
Фасоль є відмінним джерелом рослинного білка, який забезпечує організм доброю порцією клітковини, при цьому вона має протиракові властивості. Фасолі та боби містять деякі фітохімічні речовини, які запобігають генетичному пошкодженню клітин або значно замедлюють цей процес. Боби з квасолею можуть охороняти від багатьох видів раку, але найкраще вони захищають від раку простати, плюс знижують ризик розвитку раку органів травлення.
Морква
Всі ми знаємо, що морква є потужним антиоксидантом та джерелом бета-каротину. Але не кожен знає, що названі речовини та їх властивості, знижують ризик захворіти певним видом раку – рак порожнини рота та гортані, шлунка та товстої кишки, січового міхура та передміхурової залози. Дослідження урологів підтвердили, що морква в якійсь мірі чинить опір раку січового міхура. Для профілактики страшного захворювання підійде і сира морква, і варена, проте, саме в сирому продукті зберігається велика питна цінність, що сприяє кращому протистоянню раку.
Броколі
Броколі – це рослина здатна знешкодити навіть руйнівний вплив раку. Брокколи діє в ролі антиоксиданту і стимулює клітини людини, змушуючи їх боротися з недугою. Найбільшу цінність мають молоді рослини брокколі, вони містять цілу низку протиракових елементів. Паростки брокколі, такі корисні у боротьбі з раком, можна знайти у магазинах здорового харчування або виростити самостійно. Так просто захистити власне здоров’я, додавши до чергового блюда кілька паростків цього неймовірно корисного рослини.
Кайєнський перець
Кайєнський перець містить речовину, що викликає печіння у всій порожнині рота, але це ж речовина успішно бореться з раковими клітинами. Вживати його можна стільки, скільки витримаєте ви самі. Процес протікає за принципом дії парної проти застуди – чим гарячіше, тим краще.
Грибі
Гриби – це джерело корисних речовин для всього організму, але й у боротьбі з раком вони дуже ефективні. Ще шість тисяч років тому китайці використовували азіатські гриби у лікувальних цілях. Гриби, які несуть користь організму, бувають різних сортів. Наприклад, шиітаке, рейші, гливи та інші. Можна вживати в їжу безпосередньо самі гриби, а можна придбати спеціальні добавки з екстрактом зазначених продуктів.
В азіатських грибах міститься речовина, яка відмінно бореться з раковими клітинами простати, вона зупиняє ріст ракових клітин і викликає їх самознищення. Про це свідчать і численні дослідження.
Малина
Малина – це джерело антиоксидантів та інших речовин, що захищають від раку. Спеціальні дослідження на щурах показали, що у тих тварин, які вживали чорну малину, відсоток ракових клітин стравоходу значно знижувався. Пізніше порошок з малини давали людям, хворим на рак прямої кишки, і результат теж виявився не поганим. Тому, захисту та боротьби з раком потрібно взяти на вооруження ці смачні і дуже корисні ягоди.
Зелений чай
Зелений чай містить речовини, що гальмують руйнівний вплив ракових клітин у легенях та травній системі. Але це відноситься виключно до справжнього зеленого чаю, що постачається з Японії. Більшість упаковок на вітринах сучасних супермаркетах це не той чай, про який йдеться. Тому, якщо хочете захищатися від раку за допомогою зеленого чаю, доведеться пошукати азіатський магазин та придбати продукт там.
Помідори
Помідори містять дуже багато корисних речовин, причому, зовсім не важливо, в обробленому вигляді вживати їх сирими або. Численні дослідження таки довели, що помідори не марні у боротьбі з раком. У чоловіків, які регулярно споживали помідори та страви з них, ризик розвитку раку простати знижувався на 35% (!).
Куркума
Куркума давно і успішно використовується при лікуванні запальних та застудних захворювань, при знятті симптомів астми. Проте нещодавно вчені заявили, що і боротимуться з раком куркума в змозі. Такий висновок був зроблений з наступної інформації: у США рівень захворюваності на рак передміхурової залози дуже високий, а в Індії цей показник надзвичайно низький. Вчені припустили, що жителі Індії харчуються інакше, їдять продукти, які захищають їх від розвитку раку, тоді як американці вживають у їжу що попало.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!