Даруємо знижку -10% по промокоду HALAT5
Результати дослідження: молочні продукти створюють сприятливі умови для зростання ракових клітин
З раком молочної залози зустрічається дуже багато жінок по всьому світу. Про хворобу, її симптоми та профілактику говорять привселюдно, але кількість випадків утворення злоякісних опухолей не скорочується, а наоборот набирає обертів. Вчені то і справа, знаходять нові причини виникнення даної проблеми і з ще більшим завзяттям намагаються знайти засіб боротьби.
Вчені провели дослідження, в результаті якого з’ясували, що високе споживання жиру (особливо жиру в молоці та сирі) – фактор, що сприяє появі злоякісних клітин, інформує sutura.org.ua
Молочні продукти сприяють зростанню внутрішньочеревного жиру та підвищують вироблення гормонів естрогену та прогестерону. Крім того, олії у вогонь додають протизаплідні препарати, які вживає жінка. Цей фактор підвищує ризик захворіти на рак молочної залози.
Експерти відзначають, що ввести обмеження на споживання жирного молока та сиру, так і в цілому на будь-які молочні продукти з високим процентом жирності – найкраща профілактика раку молочної залози. Коли жінка стежить за своїм меню, шанси уникнути ряду небезпечних захворювань та збільшення маси тіла, зростають.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!