У Британії назвали “нешкідливий” продукт, який підвищує цукор у крові
Британські лікарі провели дослідження, за підсумками якого назвали всім відомий «нешкідливий» продукт, який насправді може спричинити серйозні проблеми в організмі.
Закордонні медики попереджають: вибір завтраку значно впливає на рівень цукру в крові. У багатьох країнах заведено вживати вранці тости, але лікарі не рекомендують цього робити. Тостовий хліб, який заведено вважати нешкідливим для організму, виступає серйозним джерелом вуглеводів, які під час травлення сприяють підвищенню рівня глюкози.
Вживання тостового хліба вранці призводить до різких стрибків цукру в крові, що підвищує ризик виникнення діабету, попередили британські лікарі, рекомендувавши відмовитися від цього продукту.
Однак все ж таки деякі види хліба можна включати до раціону: до цього числа, за версією медиків, входять житній хліб і чіабатта. Але, звичайно, їх теж не можна вживати неконтрольовано — все добре в міру.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!