Вчені виявили, що наявність у раціоні жінок натурального йогурту зменшує ризик розвитку у них раку молочних залоз
Вчені повідомили, що вживання натурального йогурту суттєво знижує ризик розвитку раку молочної залози. Мова йде про продукт без домішок у вигляді підсилювачів смаку або барвників.
Однією з основних причин розвитку раку молочної залози є запалення, яке викликається бактеріями. За словами вчених, споживання йогурту, що стабілізує баланс мікроорганізмів у кишківнику, знижує ризик появи недуги на 20 відсотків.
Бактерії, які відповідають за створення лактози, містяться в грудних протоках представників прекрасної статті. Часто до них потрапляють шкідливі мікроорганізми, що стає причиною розвитку інфекцій. захисту молочних залоз від появи новоутворень”, – зазначили фахівці.
У натуральному йогурті містяться так звані лактобактерії, що нагадують мікроорганізми у грудях матерів. Саме тому продукт у чистому вигляді підходить для харчування малюків. Фахівці рекомендують вживати лише натуральний йогурт, що не містить хімічних домішок, стабілізаторів та консервантів. Такий продукт може викликати зворотний ефект, що спричиняє прискорене розмноження шкідливих бактерий. Те саме стосується й інших молочних продуктів.
Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!