Знижка - 10% на весь медичний одяг по промокоду HALAT5

Головна unsorted Високий холестерин: яка помилка при готуванні може впливати на його рівень

Високий холестерин: яка помилка при готуванні може впливати на його рівень

Дієта, багата на ненасичені жири, фрукти та овочі допомагає знизити рівень холестерину ліпопротеїнів низької щільності (ЛПНЩ) у крові. Ще один спосіб зберегти його в нормі – готувати їжу, не здійснюючи одну поширену помилку.

У дослідженні, опублікованому в Національній бібліотеці медицини США, було проаналізовано вплив нагрітих олій на холестерин.

Важливо знати точки димлення різних олій, тобто температуру, за якої починається виділятися дим. Це ознака, що масло руйнується і може виробляти шкідливі речовини, які здатні збільшити рівень холестерину.

Так, оливкова олія першого холодного віджиму має відносно низьку точку димлення. Вона відмінно підходить для салатів чи легкого обсмажування. Сафлорова має високу температуру димлення та придатне для більш тривалого підсмажування продуктів.

Вибір продуктів з низьким вмістом насичених жирних кислот, а також правильної олії для змаження може допомогти знизити рівень холестерину.

Джерело sutura.org.ua

Самолікування може бути шкідливим для вашого здоров’я. Всі матеріали розміщенні на сайті, виключно, для ознайомлення!

Hsipei chuang macclesfield ecu remapping. Contact us blackpool remapping and diagnostics.